Creatieve reflectie van jouw 2023

Een creatieve opdracht en een waardevol moment voor jezelf om het jaar mee af te sluiten.

Het eind van het jaar is bij uitstek het moment dat uitnodigt tot reflectie. Met de inhoud van dit brievenbuspakket ga je creatief aan de slag over hoe 2023 voor jou was. Verbeeldend kom je tot nieuwe inzichten.
Door je creatieve gevoelskant te prikkelen maak je zichtbaar wat er in jou leeft. Hierdoor ervaar je wat je wilt loslaten en wat je anders wilt in 2024. Aan het eind van de opdracht heb je een beeld gemaakt dat je richting geeft voor het nieuwe jaar.

Wat ontvang je?

In het pakket vind je een creatieve reflectieopdracht, materiaal en een kleine verrassing. Het pakketje past in de brievenbus. Een bijpassende meditatie die je helpt in het reflectieproces, ontvang je in jouw inbox. Hierdoor kom je dichterbij jezelf en bij de kern voor jou.

Deze creatieve opdracht kun je op jouw moment doen, eind december. Ideaal in deze drukke maand, waarin ook zorg en aandacht voor jouw binnenkant nodig is. Ontspanning en diepgang vind je in dit pakket. Stap voor stap doorloop je de opdracht op jouw tempo, alles wordt duidelijk uitgelegd.

Het materiaal voor de opdracht wordt zo veel mogelijk voor je verzorgd, dat krijg je thuisgestuurd in een mooi pakketje. Zelf zorg jij voor een schaar en lijm, zodat je met de inhoud aan de slag kunt.

Het pakketje kost €19,95 + verzendkosten.

Niet meer verkrijgbaar!

Wat mag jij ontdekken?

Vorige blog Volgende blog