Over Heidi

Heidi Bikker is levenskunstenaar. Creativiteit heeft altijd een grote rol in haar leven gespeeld, in vele vormen heeft ze het creatieproces eigen gemaakt. Heidi ontdekte dat het maakproces een grote rol speelt in haar persoonlijke ontwikkeling. Het maken van beelden raakt een laag die met woorden alleen niet te vangen is.

Ontwikkeling
Psychologie, spiritualiteit en creatie zijn belangrijk in het leven van Heidi.
Ze rondde een opleiding af tot psychiatrisch verpleegkundige (2009), studeerde aan de kunstacademie (2011) en volgde diverse cursussen, trainingen en lezingen op het gebied van dieptepsychologie, taal en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de Innerlijk Kind therapie en Achsa. Haar boek ‘Het kind in mij’ laat authentieke beelden zien van oude (trauma)pijn, maar ook van het uitnodigen en helen van het Innerlijk Kind.

Momenteel volgt ze de opleiding ‘Symbolische psychologie van Carl Jung’ van Karen Hamaker.

Levenskunstenaar en creatief coach
Levenskunst gaat over echte verhalen, die in ons allemaal leven en gezien willen worden. Het gaat over zwart, licht, hoekig, zacht lijnenspel, over groot, klein, vallen en opstaan.

Ik deel graag mijn ontdekkingsreis en ervaringen door mijn eigen werk te laten zien, maar ook door het geven van workshops en individuele creatieve coaching.