Over Heidi

Dit ben ik. Een sensitieve, creatieve en nieuwsgierige vrouw. Als kind waren die dingen al te merken aan mij. Ik voelde veel, was onderzoekend en ging graag op pad om avontuur te beleven. Ik ving kikkers en naaktslakken, die ik vervolgens in een terrarium in mijn slaapkamer hield. Nog steeds ben ik een natuurliefhebber, ik wandel graag in het bos of op het strand. De dieren laat ik nu wel in hun natuurlijke leefomgeving.

Reis
Toen ik net twintig was kreeg ik een depressie. Ineens zat ik thuis met veel angst en ontdekte ik dat ik eigenlijk niet wist wie ik was. Een lange én veelzijdige reis volgde, waarin ik op zoek ging naar mijn authenticiteit.

Stukje bij beetje kwamen de puzzelstukken bij elkaar. Ik ontdekte wat mij gevormd heeft, hoe ik geworteld ben en hoe ik zorg voor mijzelf kan dragen. Innerlijk werk volgde en leerde mij steviger staan op mijn plek. In diverse ontwikkelingstrajecten leerde ik mijzelf beter kennen en nog steeds ga ik actief mijn persoonlijke ontwikkeling aan. Ik zie het leven als een prachtig avontuur, waarin ik steeds een laagje dieper mag gaan en steeds meer mijzelf word.

Coach
Als coach loop ik met mijn klant mee in haar transformatiereis. Vanuit mijn intuïtie en ervaring zoek ik mee naar wat er in de onderstroom speelt en welk puzzelstukje er gevonden mag worden. Dichterbij gevoel komen, bij echtheid en authenticiteit; dat is wat ik mooi vind.

Met plezier begeleid ik groepen om daarbinnen individueel én gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. Ik vind het prachtig om te zien waar de kracht en wijsheid in een groep zichtbaar wordt en om dit te faciliteren en begeleiden.

Opleidingen
Ik volgde de opleiding ‘Systemisch kijken’ bij Parre en Deden, de driejarige opleiding ‘Symbolische psychologie van Carl Jung’, Innerlijk kind therapie (TA) en Achsa ‘Voluit leven’. Via diverse trainingen heb ik me verdiept in trauma.
Ik rondde een opleiding af tot psychiatrisch verpleegkundige (2009), studeerde aan de kunstacademie (2011) en volgde een opleiding ‘Illustratie’.

Mijn boek ‘Het kind in mij’ (2023) laat authentieke beelden zien van oude (trauma)pijn, maar ook van het uitnodigen en helen van het Innerlijk Kind. Een boek dat inzicht geeft in innerlijk werk en als spiegel werkt.

In mijn hart groeit de droom om nog een boek te maken, waarin de kracht van voelen in de aandacht staat.

Boekenverslinder
Lezen doe ik veel. Er liggen meestal meer dan vijf boeken op mijn leesstapel. Meestal rondom een thema als psychologie, symboliek of spiritualiteit. Ik maak veel ruimte voor mijn creativiteit, daar beleef ik avontuur en plezier.
Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd. Het moederschap nodigt mij uit om mij te ontwikkelen. Ik geloof dat mijn kinderen veel baat hebben bij mijn groei.