Over

Mijn naam is Heidi. Lekker uitslapen mis ik het meest sinds ik moeder ben, maar dankzij mijn enthousiaste kleuter Ezra en baby’tje Eden heb ik de vroege ochtend toch leren waarderen. Nu ga ik zelfs eerder uit de veren om een ochtendwandeling te maken.

Mijn man Josia en ik zijn jeugdliefdes en al zestien jaar samen. We wonen in het vestingstadje Nieuwpoort in Zuid-Holland. Ik ben dol op lezen, buiten-zijn en chocoladetaartjes.

Geloven
Gods aanwezigheid ervaar ik vaak in de rust, de natuur of in de lach van mijn kindjes. Ik ben een gevoelsmens en dát is ook de plek waar Hij me vaak ontmoet. Geloven doe ik met passie, maar ook in kwetsbare afhankelijkheid.

Schrijven
Schrijven doe ik dagelijks en is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Ik maak je graag deelgenoot van mijn zoektocht naar groei, rust en verbinding met God. Zowel in het moederschap als in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Op het platform Power to the Mama’s vind je ook diverse stukken van mijn hand. Ik heb mogen meewerken aan diverse (christelijke) boeken in de vorm van columns en artikelen. Momenteel werk ik ook aan mijn eerste roman.

Samenwerken?
Ben je op zoek naar een samenwerking met mij? Leuk! Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.