1-op-1 coachtraject

In verbinding met jouw intuïtie
&
leven vanuit jouw authentieke kracht

In dit 1-op-1 traject loop ik zes maanden met je mee in jouw transformatieproces. We werken met de thema’s en vragen die nu in jouw leven om aandacht vragen, zodat jij de transformatie kunt maken die jij verlangt.

Vaak dwingt een crisis of een blijvend gevoel van ongenoegen ons tot verandering. Het zijn uitnodigingen om naar jezelf te kijken, zodat je kunt groeien en jouw talenten zich kunnen ontplooien. Als je weer in contact komt met jouw gevoel en emoties én deze kunt dragen, ervaar je jouw authentieke kracht.

Het traject
Tijdens het coachtraject loop ik met je mee in jouw transformatieproces, precies op de plek waar jij nu bent. Ik kijk met je mee naar waar jij je belemmerd voelt in jouw dagelijks leven. Dat kan binnen jouw werk en/of privéleven zijn. Ik ga met je op zoek naar waar dit zijn oorsprong vindt en hoe jij dit kunt transformeren, zodat jij voelt dat je stevig staat en leeft vanuit jouw natuurlijke kracht.

We maken ruimte voor wie jij écht bent, wat je voelt en verlangt voor jouw leven. In verbinding met jouw emoties en gevoel, kom je bij jouw authentieke kracht. Je zult dan meer draagkracht en veerkracht ervaren en stappen kunnen zetten.

Persoonlijk leiderschap
De antwoorden over wie jij bent en waarom je de dingen doet op jouw manier zitten in jouw onbewuste. Ik verbreed met mijn vragen het perspectief voor je, zodat je meer zicht en bewustzijn krijgt. Ik ondersteun je in jouw proces en het innerlijk werk dat jij doet én nodig je uit tot eigenaarschap en persoonlijk leiderschap over jouw leven.

In de coaching maak ik ook gebruik van individuele opstellingen, innerlijk kindwerk, lichaamsgerichte én creatieve oefeningen, waardoor je ontdekt wat er in jouw onderstroom speelt en hoe je jezelf hierin verzorgt.

Je komt tot nieuwe inzichten over wie jij bent en waar je vandaan komt, deze integreer je tijdens de periode die ik met je meeloop. Gedurende het traject ben ik voor je beschikbaar via whatsapp, waar je vragen kunt stellen en jezelf kunt delen.

Thema’s en vragen waar je met mij mee aan de slag kunt.

Werk- of privéproblemen
Loop je herhaaldelijk tegen dezelfde problemen aan? Blijven bepaalde gedragspatronen zich voordoen binnen jouw relaties of werk? We kunnen aan de slag met thema’s als te veel verantwoordelijkheid nemen, veel (innerlijke) conflicten, veel in je hoofd zitten, gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid, angst en paniek.

Veerkracht, draagkracht en draaglast
Heb je het verlangen meer van jouw natuurlijke kracht te ervaren en stevig te staan? Voel je dat er iets is wat je tegenhoudt in jouw leven en kun je er niet de vinger opleggen wat dat is? Ervaar je veel emoties en wil je hier meer rust in ervaren?

Burn-out en bore-out Ervaar je geen energie of voel je onrust? Heb je al eerder een burn-out of bore-out gehad? Je wilt meer rust, plezier en flow ervaren, op jouw tempo leven.

Creativiteit
Voel je dat jouw creatieve proces stokt en dat er meer creativiteit inzit dan eruit komt? Ik kan met je werken aan jouw authentieke manier van zelfexpressie, zodat je jouw eigen creatieve potentieel beter kunt benutten en je blokkades kunt loslaten.

Hoogsensitiviteit en hoogbegaafheid Herken je je in de kenmerken die horen bij hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid? Vanuit mijn (persoonlijke) ervaring kan ik je hierin begeleiden.

Balans
Voel je dat er onbalans is in je leven? Heb je het gevoel dat er meer aan talenten en potentie in jou zit dan er nu uitkomt? Wil je ontdekken waarin jij jezelf meer kunt geven en wat jij verlangt? 

Kennismakingsgesprek?
Wil je kennismaken? In een online sessie kun je verkennen welk thema of welke vraag nu bij jou om aandacht vraagt én kun je wat van mij als persoon en mijn werkwijze ervaren. Je kunt dan jouw vragen over het traject stellen.

Werkgever
Binnen veel bedrijven en organisaties is er ontwikkelbudget beschikbaar voor medewerkers die willen groeien in persoonlijk leiderschap. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Locatie
Ik geef coaching in mijn praktijk in Nieuwpoort (Zuid-Holland). Mijn praktijkruimte is een rustige en inspirerende plek met uitzicht op natuur, er is ruimte voor (creatieve) oefeningen en individuele opstellingen.

Parkeren is gratis op parkeerplaats ’t Hooft, op een paar minuten loopafstand van mijn praktijk. Vanaf daar kun je voor of na de sessie ook een heerlijke wandeling maken langs de rivier de Lek.