Tweedaagse workshop ‘Schilder jouw verlangen’

In deze tweedaagse workshop werk je aan een schilderij dat over jou gaat, over wie jij wilt zijn als vrouw en wat daar voor jou bij hoort. Dit ga je verbeelden op jouw authentieke manier. Om tot jouw beeld te komen kijk je tijdens deze workshop naar binnen, wat van daaruit gezien en gevoeld wil worden. Vanuit jouw binnenwereld kom je aan de hand van diverse oefeningen tot een beeld dat voor jou over écht gaat. Een workshop met diepgang én een creatieve ervaring.
In deze twee dagen kom je dichterbij jezelf en heb je een eindbeeld dat voor jouw verlangen staat.

Het proces van het maken van een schilderij doorlopen we van verlangen tot eindresultaat. Aan bod komen onder andere: jouw ontwerp schetsen, kleuren mengen, een compositie maken, stijl, vorm, textuur en gelaagd werken.

Programma
Op twee zaterdagmiddagen gaan we van 13.00-17.00 uur met elkaar op een ontspannen manier aan de slag. Ik begeleid je door het programma, waarin ook ruimte is voor de persoonlijke thema’s die jij meebrengt.

Middag 1
De eerste middag ga je op zoek naar jouw verlangen en beeld. Daarin werken we met meditatie, visualisatie en muziek. Je oefent met vormen en lijnen maken met diverse materialen. Je werkt aan een schets en zet deze op canvas. Tussendoor is er een pauze en kun je genieten van een gezonde en lekkere borrel.

Middag 2
De tweede middag ontdek je het mengen van kleur, verzadiging, gelaagdheid, contrasten op diverse lagen en het aanbrengen van textuur. Meditatie en poëzie komen aan bod en dragen bij aan het creatie- en ontwikkelproces. Ook deze keer zal er een borrel zijn tussendoor. Als het lekker weer is sluiten we af met een kampvuur.

Kosten
Deze cursus duurt twee middagen en kost €200,-, dit is inclusief alle materiaalgebruik en canvas (24x30cm). Wil je werken op een groter canvas? In overleg is dit zeker mogelijk.

Er is plek voor vier deelnemers. Wil je je opgeven? Of heb je vragen? Weet je welkom!

Hieronder vind je de nieuwste uitnodiging voor de tweedaagse workshop op zaterdag 20 en 27 januari 2024.