Kunstwerk en podcastlink- Zingeving en spiritualiteit

In mijn zoektocht naar wie ik ten diepste ben, mocht ik Dineke van Kooten onlangs op dit onderwerp bevragen. Dit na aanleiding van een interessant artikel over ‘betekenisgeving, zingeving en spiritualiteit’ dat zij geschreven heeft.

Na afloop maakte ik een beeld van mijn beleving bij zingeving en het deelnemen aan de stroom van het Leven.

Wat me buitengewoon raakte in het gesprek is de uitnodiging die er voor ons allemaal ligt om vanuit de betekenisgevende beweging naar buiten, naar binnen te gaan, om te ontdekken wat vanuit daar gevonden en gezien wil worden vanuit een zachte en accepterende blik. Om al onze overlevingsmechanismen te onderzoeken en los te laten, zodat we ten volle kunnen Leven.

De podcast luister je hier.
Artikel van Dineke over betekenisgeving, zingeving en spiritualiteit.

Vorige blog Volgende blog