Workshops

Creatieve workshops mét diepgang. Op zoek naar wie jij écht bent.

Aan de hand van een thema rondom persoonlijke ontwikkeling ga je tijdens mijn workshops de diepte in. We lopen op meerdere manieren om een thema heen en gebruiken onze creativiteit en zintuigen. Hierdoor doe je ontdekkingen over jezelf, kom je dichterbij je eigen kracht én unieke creativiteit.

In beweging
Een creatieve opdracht rond een specifiek thema geeft je inzicht en de uitvoering daarvan brengt je in je lijf. Dichterbij wat jij voelt en wat écht is. Tijdens de workshops ga je in een veilige setting op zoek naar wat het thema bij jou doet en hoe dat er voor jou uitziet. Je ervaart het creatieve proces en wat dat bij je losmaakt. Een proces waarin je verdieping, verbinding, luchtigheid en vertraging vindt.

Aan het eind van de workshop heb je aan persoonlijk inzicht gewonnen en ga je naar huis met een concreet kunstwerk dat jij gemaakt hebt over jouzelf.

Thema’s
Momenteel bied ik de volgende workshops:

Verbeeld je emoties
Schilder jouw verlangen

In mijn atelier werk ik met groepen van maximaal vier deelnemers. Wil je met een (bestaande) groep een workshop bij mij volgen dan ga ik samen met jullie op zoek naar een datum die past. In overleg kan ik ook een workshop op jouw locatie geven.

Samenwerken?
Een creatieve workshop mét diepgang ontwerp ik ook op maat voor jouw bedrijf, event, (coach)training of groep. Creativiteit is een prachtige manier om binnen te komen bij jezelf én om iets van binnenuit zichtbaar te maken.
 Je kunt denken aan een meditatieve kleiworkshop, een programma rondom ‘intuïtief werken’ of een sessie rondom ‘het innerlijk kind’.

Nieuwsgierig naar hoe wij kunnen samenwerken? Neem contact op, ik denk graag met je mee.