Workshop ‘Verbeeld je emoties’

Op 25 mei geef ik weer een workshop ‘Verbeeld je emoties’. Tijd: 13.00u-17.00u.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met onze rijke binnenwereld. In een kleine groep gaan we vanuit de vertraging en verbinding op zoek naar onze emoties en gevoelens, die geven we taal en beelden. We maken ruimte voor jouw intuïtie en zelfexpressie. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie, een creatief werk en inzichten over jezelf.

De vier uur durende workshop is opgebouwd uit:

Oefenen, ervaren en spel – Je ontdekt hoe je uit je hoofd komt en in jouw lijf, ik laat je diverse oefeningen ervaren, waardoor je in contact komt met jezelf. Je experimenteert met diverse materialen en doet daarbij speelse oefeningen om gevoel te verbeelden. Je speelt met kleur, materiaal en techniek op jouw eigen manier.

Samen-zijn en delen – De manier waarop je maakt raakt jouw persoonlijke binnenwereld, vaak dienen zich thema’s aan waar je in het dagelijks leven mee stoeit. In een veilige setting is er ruimte om jezelf te delen en te luisteren naar anderen. Je bent welkom met je hele ‘zijn’.

Gezonde en uitgebreide borrel – Tussendoor serveer ik een heerlijke borrel in de tuin of in het tuinatelier. Er is dan ook ruimte om tijd voor jezelf te hebben en een rondje te wandelen over de Nieuwpoortse wallen.

Zintuiglijke en creatieve opdracht – Na de borrel gaan we aan de slag met de schoonheid en kracht van muziek. Daar waar de melodie ons raakt gaan we werken met onze handen en creativiteit. Je gaat naar huis met jouw authentieke werk, dat jou iets laat zien over jouw unieke binnenwereld.

De groepen zijn met minimaal drie en maximaal vier personen. De workshop duurt vier uur. De kosten voor deze workshop bedragen €100,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, borrel en materiaalgebruik. Je ontvangt ook een meditatie die je hierna thuis kunt gebruiken om in verbinding te komen met je gevoel.

De reacties op de laatste workshops:

‘Op deze manier met creativiteit bezig zijn geeft me helderheid. Ik kwam tot een nieuw inzicht in wat ik nu echt verlang in mijn werk.’

‘Het is nu meer dan zes weken geleden dat ik bij jou ben geweest, ik moet er nog steeds vaak aan denken. Het heeft me in beweging gezet.’

‘Ik vond het creatieve stuk best spannend, ik kwam erachter dat ik de lat hoog leg voor mijzelf. Toen ik gewoon ging spelen, ervaarde ik zoveel plezier. Het was wel confronterend dat ik zo streng ben voor mijzelf. ‘


Met een groep komen? Deze workshop ervaren met een grotere groep op jouw locatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een datum te plannen.