Workshop ‘Verbeeld je emoties’

‘Verbeeld je emoties’

Tijdens de creatieve workshop ‘Verbeeld je emoties’ gaan we aan de slag met onze rijke binnenwereld. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie, informatie over het maakproces én inzichten hoe je dit thuis ook zelf kunt doen.

De vier uur durende workshop is opgebouwd uit:

Experimenteren en spel – Je ontdekt hoe je uit je hoofd komt en in jouw lijf, ik laat je diverse speelse oefeningen ervaren. Er is volop mogelijkheid om met een breed spectrum aan materialen te experimenteren en te ontdekken wát bij jou en jouw handschrift past. De manier waarop je maakt raakt jouw persoonlijke binnenwereld, vaak dienen zich thema’s aan waar je mee stoeit. In een veilige setting is er ruimte om jezelf te delen en te ontdekken waar jouw groei ligt.
Lunch – Tussen de middag serveer ik een gezonde lunch in de tuin (bij mooi weer) of in het tuinatelier. Er is ook ruimte om even me-time te hebben en een rondje te wandelen over de Nieuwpoortse wallen.
Zintuiglijke en creatieve opdracht – In de middag gaan we aan de slag met de schoonheid en kracht van muziek. Daar waar de melodie ons raakt gaan we werken met onze handen en creativiteit. Je gaat naar huis met jouw authentieke werk, dat jou iets laat zien over jouw unieke binnenwereld.

De groepen zijn met minimaal drie en maximaal vier personen en duren vier uur. De kosten voor deze workshop bedragen €90,- per persoon. Dit is inclusief gezonde lunch en materiaalgebruik. Je krijgt een informatieve reader mee, waardoor je thuis ook verder kunt met dit mooie proces.

De reacties op de laatste workshops:

‘Ik ben heel blij dat ik geweest ben. Ik voelde ruimte om mijzelf te zijn.’

‘Het is nu meer dan zes weken geleden dat ik bij jou ben geweest, ik moet er nog steeds vaak aan denken. Het heeft me heel veel gebracht.’

Lees verder onder de foto’s.

Een workshop volgen? Hieronder zie je de laatst bekendgemaakte workshopdata. Inmiddels zijn alle data vol. Binnenkort volgen er data voor oktober en november.