Workshop ‘Verbeeld je emoties’

‘Verbeeld je emoties’

Tijdens de creatieve workshop ‘Verbeeld je emoties’ gaan we aan de slag met onze rijke binnenwereld. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie, informatie over het maakproces én inzichten hoe je dit thuis ook zelf kunt doen.

De vier uur durende workshop is opgebouwd uit:

Experimenteren en spel – Je ontdekt hoe je uit je hoofd komt en in jouw lijf, ik laat je diverse speelse oefeningen ervaren. Er is volop mogelijkheid om met een breed spectrum aan materialen te experimenteren en te ontdekken wát bij jou en jouw handschrift past. Denk hierbij aan het combineren en ontdekken van krijtsoorten, verf, potloden, brush markers en diverse stijlen.

Samen-zijn en delen – De manier waarop je maakt raakt jouw persoonlijke binnenwereld, vaak dienen zich thema’s aan waar je mee stoeit. In een veilige setting is er ruimte om jezelf te delen, en te ontdekken wat zich aan jou wil laten zien. Het delen in een groepje wordt door deelnemers ervaren als verbindend en leerzaam. Ik vind het zelf elke keer ook enorm waardevol.

Gezonde en uitgebreide borrel – Tussendoor serveer ik een heerlijke borrel in de tuin of in het tuinatelier. Er is ook ruimte om even me-time te hebben en een rondje te wandelen over de Nieuwpoortse wallen.

Zintuiglijke en creatieve opdracht – Na de borrel gaan we aan de slag met de schoonheid en kracht van muziek. Daar waar de melodie ons raakt gaan we werken met onze handen en creativiteit. Je gaat naar huis met jouw authentieke werk, dat jou iets laat zien over jouw unieke binnenwereld.

Afsluiting – Als het weer het toelaat sluiten we af met een drankje bij een kampvuur.

De groepen zijn met minimaal drie en maximaal vier personen. De workshop duurt vier uur. De kosten voor deze workshop bedragen €90,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, borrel en materiaalgebruik. Je krijgt een informatieve reader mee, waardoor je thuis ook verder kunt met dit mooie proces.

De reacties op de laatste workshops:

‘Op deze manier met creativiteit bezig zijn geeft helderheid.’

‘Het is nu meer dan zes weken geleden dat ik bij jou ben geweest, ik moet er nog steeds vaak aan denken. Het heeft me in beweging gezet.’

Een workshop volgen? In mijn agenda vind je de nieuwste data of neem contact op om met een groepje een datum te plannen.