Nieuw! Podcast over creativiteit en persoonlijke ontwikkeling

Samen met Tasmara nam ik een podcast op over creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er kwamen een hoop thema’s en vragen langs, maar de rode draad door ons gesprek was het (her)ontdekken van de waarde van speelsheid.

Tijdens de podcast hebben we het over overtuigingen en patronen die mee kunnen spelen in het creatieproces. Over het het innerlijke verschil tussen creëren en creatie en wat het belang is van de intentie waarmee je start. We hebben het over het verschil tussen intuïtief werken en werken rondom een thema, en wat beide manieren je kunnen brengen in je persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk hebben we het ook over de praktische kant: het werken met materialen en hoe je dat dan aan kunt pakken.
Een podcast die je hopelijk inspireert om ruimte te maken voor jouw creatieve (binnen)kant.

Luister de podcast op Soundcloud of Spotify.

Heb je vragen na aanleiding van deze podcast, ik beantwoord graag je bericht.

Dit was de eerste podcast die ik op heb genomen. Het was een flink gestoei met microfoons die niet werkten, de techniek (en dus de geluidskwaliteit) heeft nog wat aandacht nodig voor de volgende opname. Toch hebben we ons niet tegen laten houden en hebben we met een creatieve oplossing alsnog een opname gemaakt. Het gesprek is er niet minder interessant door geworden. 😉

Foto: jonneke.nl

Vorige blog Volgende blog