Creatieve coaching

Ik bied een individueel coachtraject met vier sessies, waarin we vier thema’s doorlopen die op elkaar aansluiten.

Tijdens deze sessies kijken we samen naar welke rol creativiteit in jouw leven en ontwikkeling speelt en hoe je dit in je leven kunt integreren op een manier die bij jou past. Er is ruimte om diverse materialen, technieken en beeldtalen te ontdekken. Op een intuïtieve en speelse manier aan de slag gaan, brengt jou in contact met jouw vrouwelijkheid en ‘zijn’.

Het traject
Tijdens elke sessie staat een thema rondom jouw vrouw-zijn en persoonlijke ontwikkeling centraal, iedere keer gekoppeld aan een andere werkvorm waardoor je na het traject de ervaring hebt om zelf aan de slag te gaan met jouw (her)ontdekte creatieve kant. Een sessie duurt 90 minuten.

1. Ontdek jouw speelse kant – vrij en zonder oordeel tekenen
2. Jouw verhaal in een levenssteen – intuïtief werken met klei
3. Het kind van toen – kleur en verf
4. De vrouw die jij wilt zijn – mixed media en gelaagd werken

Persoonlijke ontwikkeling
Vanaf het punt waar je nu staat in jouw ontwikkeling, laat ik je zien hoe je door middel van allerlei creatieve oefeningen, materialen en werkvormen, meditatie, muziek en opdrachten in contact kunt komen met jouw emoties, herinneringen en verlangens. Tijdens de sessies werken we aan een creatieve opdracht, is er ruimte voor vragen, én is er aandacht voor je lijf, zintuigen en emoties.

Thuis aan de slag
Rondom de thema’s krijg je opdrachten mee waar je thuis concreet mee aan de slag kunt, die jou inzicht bieden in jouw bewustwordingsproces en die jou uitnodigen om je creativiteit op een speelse manier te verkennen.

Voor wie?
Deze vorm van creatieve coaching past bij jou als je op zoek bent naar een eigen uitingsvorm van jouw emotionele binnenwereld of als je vastloopt in het creatieproces en wel het verlangen hebt om te maken. Het biedt je ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling en helpt je nieuwe ontdekkingen over jezelf te doen. Ben jij hoogsensitief (hsp) of (vermoedelijk) meer- of hoogbegaafd? Tijdens deze sessies is er ook aandacht voor jouw emotionele en zintuiglijke ontwikkeling, ik zet mijn ervaringen en talenten op dit vlak graag in.

Meer informatie en jezelf aanmelden?
Via de pagina contact kun je mijn gegevens vinden. Neem hier contact met mij op om een een belafspraak te maken om te ontdekken of dit traject bij je past, om je aan te melden of een vraag te stellen.

Een traject heeft een ander tarief dan een losse sessie.

Over de locatie
De creatieve coaching geef ik in mijn tuinatelier. Een lichte en inspirerende plek met uitzicht op groen. In mijn atelier heb ik alle ruimte om diverse materialen uit te proberen. Klei, verf, potloden, krijt, groter en klein werk. Naast creatieve coaching geef ik regelmatig workshops in mijn atelier, en creëer ik hier mijn eigen werk.