Creatieve coaching – 1 op 1 traject

In dit 1 op 1 traject loop ik vier sessies met je mee. Op creatief gebied ontdek je jouw levensverhaal, jouw binnenkant, emoties en vrouw-zijn. Je gaat een laagje dieper, om daarmee ook dichterbij jezelf te komen. Bij wie jij écht bent.

Het traject
Tijdens elke sessie staat een thema rondom jouw vrouw-zijn en persoonlijke ontwikkeling centraal, iedere keer gekoppeld aan een andere werkvorm waardoor je na het traject de ervaring hebt om zelf aan de slag te gaan met jouw (her)ontdekte creatieve kant. Een sessie duurt 90 minuten.

1. Ontdek jouw speelse kant – vrij en zonder oordeel tekenen
2. Jouw verhaal in een levenssteen – intuïtief werken met klei
3. Het kind van toen – kleur en verf
4. De vrouw die jij wilt zijn – mixed media en gelaagd werken

Persoonlijke ontwikkeling
Vanaf het punt waar je nu staat in jouw ontwikkeling, laat ik je zien hoe je door middel van allerlei creatieve oefeningen, materialen en werkvormen, meditatie, muziek en opdrachten in contact kunt komen met jouw emoties, herinneringen en verlangens. Tijdens de sessies werken we aan een creatieve opdracht. Jouw verhaal is hierin leidend. Er is er aandacht voor je lijf, zintuigen en emoties.

Thuis aan de slag
Rondom de thema’s krijg je (creatieve) opdrachten mee waar je thuis concreet mee aan de slag kunt, die jou inzicht bieden in jouw bewustwordingsproces en jouw binnenwereld.
Tussen de sessies door kun je me jouw vragen stellen via de app.

Voor wie?
Jij wilt dichterbij jezelf komen, bij wie jij écht bent. Je verlangt naar meer creativiteit in jouw leven en naar meer aandacht voor jouw binnenwereld. Je wilt jouw sensitiviteit meer ruimte geven en omarmen. Je wilt meer in je lijf komen.
Je wilt ontdekken hoe jij je op creatief vlak kunt ontwikkelen en wat bij jou past.
Vroeger was je graag creatief bezig, daar zou je meer ruimte voor willen maken.
Je wilt ontdekken wat het ‘creatieve doen’ jouw brengen, hoe het jou kan dienen.

Meer informatie en jezelf aanmelden?
Stuur mij een appje om een online kennismakingsafspraak te plannen. Samen bespreken we dan jouw vragen, de huidige thema’s die in je leven spelen en waar jij aandacht aan wilt besteden, en wat er verder nog aan bod komt. Weet je welkom.

Een traject heeft een ander tarief dan een losse sessie.

Over de locatie
De creatieve coaching geef ik in mijn tuinatelier. Een lichte en inspirerende plek met uitzicht op groen. In mijn atelier heb ik alle ruimte om diverse materialen uit te proberen. We maken regelmatig gebruik van de aangelegen tuin en wat daarin te vinden is. Naast creatieve coaching geef ik regelmatig workshops in mijn atelier, en creëer ik hier mijn eigen werk.